<<<  Officielle meddelelser                                                                                                                                                 www.saibabaofindia.dk

 

 

"VIGTIG MEDDELELSE TIL BESØGENDE I PRASHANTHI NILAYAM, PUTTAPARTHI.
 

 

For indiske statsborgere:
 
Besøgende, der kommer til Prashanti Nilayam informeres herved om, at for indlogering i Ashrammen, vil hver person blive bedt om at fremvise hans/hendes valgkort, udstedt af den indiske valgkommission eller hans/hendes originale Pan Card (indisk skattekort/identitetskort).
 
Vær venligst opmærksom på, at hvad angår en hel familie bliver alle voksne medlemmer af familien bedt om at rette sig efter ovennævnte. Alle mindreårige medlemmer (undtagen dem, der er yngre end 10 år) skal have billedlegitimation.
 
Grupper, der ønsker at bo i Ashrammen bedes kontakte præsidenten i deres statsdistrikt, der vil vejlede dem med hensyn til procedurerne, der skal indføres.
 
For indere, der bor i udlandet, samt fremmede nationaliteter:
 
er det tvungent at fremvise deres originale pas i det oversøiske indlogerings kontor for at blive indlogeret inde i Ashrammen.
 
Viderebring venligst denne information til andre, der ønsker at besøge Prasanthi Nilayam, så de ikke vil blive ulejliget ved ankomsten til Ashrammen. 
 
-Ashram Administrationen -
(Bekendtgjort i "Sanathana Sarathi", engelsk udgave, juni 2009)"
 

 

I tilgift til ovennævnte information bliver alle de hengivne, der besøger Prashanti Nilayam,

anmodet om at følge visse retningslinjer og regler i Ashrammen -

(tilføjet af J.P. Reddy):

 
Når man går til Darshan bør de hengivne ikke medbringe noget inkl. vandflasker, penne, mobiler og ikke noget andet elektronisk udstyr, kameraer, videoer, Cd'er, tændstikæsker og ingen form for tobaksprodukter.
 
De hengivne kan opbevare deres ejendele i den nærliggende garderobe inkl. mobiler.
 
En liste med ting, der ikke bør tages med ind i Kulwanth Hall, hvor Swami giver Sin Guddommelige Darshan, er hængt op nær ved indgangen.
 
Drikkevand kan fås i hallen.
 
At bo i Ashrammen er meget enkelt uden nogen komfort.
 
Maden i Swami's kantine er også meget enkel og meget billig og de hengivne bør ikke spise maden i kantinen bare for at stille deres sult, men som Swami's Guddommelige Prasadam (velsignelse).
 
Et rigtigt flot og moderne indkøbscenter og boghandel findes der med varer til rimelige priser uden princippet med profit og tab.
 
Hver eneste hengivne må kun købe de forskellige slags nødvendigheder i indkøbscenteret, da pengene går til Swami's Central Trust.
 
Alle kan donere og give pengebidrag til Central Trust uden restriktioner med hensyn til minimum beløb til Central Trust kontoret, hvor der også er bankfaciliteter til betaling.
 
Hver donor får et lille billede af Swami og pakker med Vibhuthi med den officiele kvittering og disse penge bliver anvendt til Swami's forskellige tjenesteaktiviteter, alt efter hvad donoren ønsker, hvilket er en betingelse i reglerne.
 
Lad os med Swamis velsignelser række en hjælpende hånd ud til Central Trust for at yde tjeneste til de nødlidende og fattige, og vi bør føle os heldige med at få en Guddommelig lejlighed til at deltage i tjenesteaktiviteterne med Sri Sathya Sai Baba's velsignelse.
 
Dette er på mine vegne kun en kort information og vejledning til bedste for de hengivne og besøgende.
 


Sai Ram